Sprekers & Programma

prof. Drs. Jeroen Smit

prof. Drs. Jeroen Smit

In de theaterzaal, de Grand Hall, mag prof. Drs. Jeroen Smit het spits afbijten. Hij is als onderzoeksjournalist bekend van DWDD, Pauw en Nieuwsuur. Hij schreef de boeken ‘Het Drama Ahold’ en ‘De Prooi’. De eerste werd zelfs managementboek van het jaar en voor de tweede, veel geherdrukte, titel ontving Smit de Machiavelli prijs. Wat speelt er in het bedrijfsleven? Welke ontwikkelingen spelen naar verwachting een grote rol de komende jaren? Met zijn inspirerende presentatie brengt Smit verrijkende businessinformatie die je aan het denken zet en inzichten biedt voor toekomstig handelen.

Arnout van den Bossche

Arnout van den Bossche

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar de nieuwe zaalshow ‘Burn-out voor Beginners’ van Arnout Van den Bossche. Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen ‘meer komedie moest spelen dan op het podium’. Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Dit wordt lachen-gieren-brullen. Als Vakdag-organisator vervullen we hiermee nog een belangrijk positief element in de lifestyle van de vaak door pittige situaties geplaagde beslisser. Gun jezelf dit waardevolle uurtje. Lachen is gezond.

Tom Coronel

Tom Coronel

Vele kennen hem van de Dakarraces en tv-reclames met zijn broer Tim. Naast het racen en winnen runt Tom Coronel een aantal zeer succesvolle webshops. Zijn onderneming groeide in de afgelopen 10 jaar uit naar een bedrijf van formaat met omzetten van meer dan 48 miljoen per jaar. Wat begon op de gebruikelijke zolderkamer is nu een onderneming met ruim 50 medewerkers en marktleider in zijn branche. Deze keynote is er een vol enthousiasme en humor over ondernemerschap, nieuwe media, innovaties in de sport en samenwerking in teams.