Programma

futureproof

Op 12 oktober organiseerde PRINTmatters in het NBC in Nieuwegein het jaarlijkse dynamische netwerkevent met een volle beursvloer, inspirerende sprekers en vaksessies gericht op toekomstige business. Vandaar het thema FUTUREPROOF.

Eindelijk konden grafici weer eens met z’n allen samenkomen om bij te praten, ideeën op te doen en nieuwe relaties aan te knopen.

GUIDO WEIJERS

GUIDO WEIJERS

Naast zijn reguliere cabaretvoorstellingen geeft Weijers ook theatercolleges en online webinars over geluk. Hierbij ligt de nadruk niet op humor, maar op de wetenschap en filosofie achter geluk. Want iedereen spreekt er met grote regelmaat over en iedereen wil gelukkig zijn, maar eerlijk: Kun jij op dit moment een allesomvattende definitie geven van geluk? Na Guido’s samenvatting heb je direct heldere antwoorden, praktische tips op weg naar meer geluk, ook in deze moeilijke tijd. Weijers deed zelfstudie, volgde zelf masterclasses over geluk aan de universiteit, onderzocht het bruto nationaal geluk in Bhutan en schreef een bestseller over de grondslagen van geluk. Daarover: Succesvolle mensen zijn niet gelukkiger, maar gelukkige mensen zijn wel succesvoller…

JOHN VAN ZWEDEN

JOHN VAN ZWEDEN

Behang-ondernemer en ras-Hagenees John van Zweden is wereldberoemd in de voetbalwereld. Hij schoot zijn Engelse penvriend te hulp bij het redden van voetbalclub Swansea City en werd aandeelhouder. Wat daarna gebeurde is te mooi om waar te zijn. Maar het is waar; promotie naar de Engelse Premier League en dan verkopen voor een godsvermogen. Dit met Haagse humor doorspekte verhaal mag je niet missen.

Inspirerende sprekers

Keynotes en vakinhoudelijke sessies

1 topdag

Een flinke dosis inspiratie, innovatie en informatie

Grafische bezoekers

Professionals in print en sign

Volledige programma

Goud partners

Zilver partners

Brons partners

Locatie

NBC Nieuwegein was wederom het decor voor Vakdag Print & Sign.

Dankzij haar centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid een ideale locatie voor dit event!

Blokhoeve 1
3438 LC  Nieuwegein

Openingstijden: 10.00 – 20.00 uur

Mediapartners: