Vakdag Print & Sign biedt, naast de beursvloer vol techniek en innovatie, ook podium aan inspirerende sprekers. De keynote sprekers zijn coureur Robert Doornbos en ondernemer Wouter Haan. Bovendien is er een pre-drupa onthulling waar we nog niets over los mogen laten. Maar één ding is zeker: dit wilt u niet missen!

Van 10.00 uur tot 18.30 uur is de beursvloer geopend. Bekijk hier de plattegrond. Na 18.30 uur kunt u naar een andere gedeelte voor netwerkborrel en diner. Vakdag Print & Sign sluit om 20.00 uur.

Wouter Haan

Wouter Haan

Simian
Robert Doornbos

Robert Doornbos

Coureur & analist
Onder embargo

Onder embargo

Pre-drupa onthulling

Volledige programma

Ervaringsdeskundige Ronald Snep van Drukkerij Snep bespreekt aan de hand van een praktijkcase hoe je je personeelsbestand futureproof maakt. Tijdens dezelfde sessie informeert Chantal Nijhuis van A&O Fonds Grafimediabranche de bezoeker over de subsidie en inhoud binnen Create your future.

Voor ondernemers die de efficiency van hun machines willen verhogen, is de sessie van Steve Debloem, sales director investment goods bij Heidelberg Benelux zeker de moeite waard.

Een Landapers? Textielprinters? Offset? Wat doet Simian met de extra 25.000 m2?
Pas op 5 februari om 12.00 uur op de Vakdag vertelt directeur Wouter Haan er alles over. Zorg dat je er bij bent.

Peter Buttiens, directeur van Esma, een organisatie die zich bezighoudt met zaken als printed electronics en industrieel printen, vertelt over de kansen die printed electronics biedt aan sign. Denk daarbij aan lichtgevende vlaggen, interactief point of sales materiaal en idem floordisplay signalering.

YourSurprise in Zierikzee is in staat om op één dag meer dan 29.000 unieke cadeaus te personaliseren. Zonder automatisering kan dit niet. ‘We doen veel meer met data,’ aldus Nico Veenendaal, director business development bij YourSurprise. ‘Op basis van aankoopgedrag kan je anonieme profielen samenstellen. Deze audiences geven ook voor onze partners uiterst waardevolle inzichten. En, historie maakt voorspellen mogelijk. Wij kennen de seizoenen en weten hoeveel gepersonaliseerde broodplanken of T-shirts wij op een bepaald moment verkopen. Ook heel belangrijk voor inkoop.’ Kom naar deze sessie en luister naar de data-aanpak van deze vooruitstrevende partij die al aan 22 landen levert.

‘If things seem under control, you’re not going fast enough.’ Deze mooie uitspraak hanteert ex-Formule 1 coureur Robert Doornbos. Tijdens de Vakdag geeft hij een kijkje in de snelle wereld van de autosport en maakt daarbij een link naar innovatie, samenwerken, leiderschap en ondernemen.

Landa Nanography, u weet wel; het bedrijf van de wereldberoemde Benny Landa, presenteert hoe nano-technologie eigenlijk werkt en spitst dat vervolgens toe op print.

Dirk Vorstenbosch, directeur van SaniMood is een enthousiaste spreker die zijn verdienmodel, waarvan sign een belangrijk onderdeel is, met prachtige cases onderbouwt. Een van de voorbeelden is de aanpak van alle sanitaire ruimtes op vliegveld Eindhoven.

Rooymans houdt een gepassioneerd verhaal over project Nachtwacht360 en alles wat er bij de fotografische reproductie van Rembrandts meesterwerk op ware grootte kwam kijken, van het vinden van look-a-likes tot de reconstructie van de kleding, de wapens en zelfs de houding van het hondje.

De laatste sessie van de dag -18.00 uur- is er een die u echt niet mag missen. Wij zijn er als organisator bijzonder trots op dat we deze spreker hebben weten te strikken voor de Vakdag. Helaas rust er een embargo op tot 5 februari 2020 18.00 uur.

Vakdag Print & Sign is geopend van 10.00 – 20.00 uur.