Laat u inspireren door diverse sprekers tijdens Vakdag Print & Sign.
Naast de vakinhoudelijke parallelsessies staat de volgende drie keynote-sprekers op het programma.

Wouter Haan

Wouter Haan

Directeur van Simian

De uitbreiding van online drukkerij Simian, moederbedrijf van Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone, kan niemand zijn ontgaan. Maar liefst 25.000 m2 grond is naast het huidige pand in het Groningse Westerbroek bijgekocht. Hierdoor is Simian nu bijna vier keer zo groot dan voorheen. Eind 2019 is de nieuwe productiehal opgeleverd en vanaf januari wordt er dan ook print- en drukwerk geproduceerd.

Robbert Doornbos

Robbert Doornbos

Coureur en analist

‘If things seem under control, you’re not going fast enough.’ Deze mooie uitspraak hanteert ex-Formule 1 coureur Robert Doornbos. Tijdens de Vakdag geeft hij een kijkje in de snelle wereld van de autosport en maakt daarbij een link naar innovatie, samenwerken, leiderschap en ondernemen.

Onder embargo

Onder embargo

Pre-drupa onthulling

We mogen niks zeggen of schrijven over de spreker of het onderwerp. We kunnen een paar zaken melden. Dat het gaat om een gamechanger in de printindustrie die pas op drupa 2020 te zien zal zijn. Dat wij dankzij persoonlijke contacten in staat worden gesteld een tipje van de sluier te mogen oplichten. En dat de spreker bekend staat door zijn vrije denken en grensoverschrijdende technische ambities. Eén ding is zeker; voor de bezoeker aan deze sessie is na deze middag alles anders!